Σελίδες

«Τη θεραπεία της Ε.Ε. τη γνωρίζουμε, προκάλεσε την καταστροφή της Ελλάδας»






Λάβρος κατά της Μέρκελ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι


«Τη θεραπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ιταλία, τη γνωρίζουμε. Προκάλεσε την καταστροφή της Ελλάδας και τώρα αρχίζει να καταστρέφει την Ισπανία», δήλωσε ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με τον Τύπο, μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του, Λαός της Ελευθερίας.


Όπως αναφέρει το κανάλι Rainews24, ο Μπερλουσκόνι πρόσθεσε ότι «πρόκειται για μια άκαμπτη πολιτική που οφείλεται και στις κατευθυντήριες γραμμές της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελας Μέρκελ».


Αναφερόμενος ειδικότερα στην κατάσταση της Ιταλίας, ο Σ. Μπερλουσκόνι σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, υποστήριξε ότι «η κατάσταση είναι δραματική. Η Ευρώπη θεωρεί ότι πρόκειται για μια άρρωστη χώρα και αυτό οφείλεται και σε ευθύνες του Τύπου, που δεν μας στήριξε ποτέ στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αναλάβαμε».


Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι τέλος, παρουσίασε δημοσκόπηση σύμφωνα με τα στοιχεία της οποίας, η δημοτικότητα της ιταλικής πολιτικής τάξης δεν ξεπερνά το 5%, ενώ το 57% των Ιταλών δεν γνωρίζει ποιο κόμμα θα μπορούσε να ψηφίσει σε περίπτωση βουλευτικών εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου