Σελίδες

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ


Η επιτυχία θα έρθει στη ζωή σου με την επιμονή. Να θυμάσαι, ότι όταν φθάσεις πολύ κοντά στον στόχο σου, θα βρεθούν μπροστά σου την τελευταία στιγμή δυσκολίες, που θα σε εμποδίσουν να τον πετύχεις.
Πάντα η ζωή θέλει να τσεκάρει, αν αληθινά πιστεύεις στον στόχο σου! Να επιμείνεις μέχρι να τον πετύχεις! Όταν φτάσεις στο τέλος της ζωής σου, να μπορείς να πεις: «Παρά τις δυσκολίες, τα εμπόδια, την εναντίωση, τα προβλήματα ήταν μια ζωή που άξιζε να την ζήσω.»
Μην τα παρατάς ποτέ και συνέχισε να προσπαθείς για την επιτυχία. Αν ξαφνικά βρεθεί στο δρόμο σου ένα βουνό μην το βάζεις κάτω. Πάλεψε μέχρι να το ξεπεράσεις. Βρες ένα μονοπάτι, ή ένα υπόγειο πέρασμα, ή μείνε εκεί που είσαι και μετέτρεψε το βουνό σε χρυσωρυχείο.
Κάθε εμπόδιο, κάθε εναντίωση, πρόκληση που θα βρεθεί στο δρόμο σου προς την επιτυχία, να το ξεπεράσεις. Να οδηγείς το σκάφος σου το ίδιο καλά και στην μπουνάτσα και στην φουρτούνα και να ακολουθείς την πορεία που έχεις χαράξει για το πετρωμένο σου.

Το χαρακτηριστικό γνώρισμα του αληθινού νικητή της ζωής, είναι η διαρκής συνέπεια σ’ αυτό που έχεις αποφασίσει να κάνεις. Η ζωή δεν είναι εύκολη για κανέναν από εμάς. Αλλά και τι μ’ αυτό; Πρέπει να επιμείνουμε και πάνω απ’ όλα να έχουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας. Πρέπει να πιστέψεις, πως είσαι προικισμένος για κάτι και πως αυτό το κάτι μ’ οποιοδήποτε κόστος πρέπει να το επιτύχεις!

( Απόσπασμα : ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου