Τουρκία:Λίγα 24 ωρα απομένουν για να αρχίσει ο 3ος Παγκόσμιος Πόλεμος
Είναι πλέον δεδομένο ότι σε Συρία ή Ιράν θα αρχίσει ο 3ος Παγκοσμίος Πολέμος.
Το έρμαιο του ΝΑΤΟ η Τουρκία είναι πανέτοιμη για εισβολή.

Είχε πει ο Νταβούτογλου ότι αν οι πρόσφυγες από τη Συρία ξεπεράσουν τους 100.000, η Τουρκία θα εισβάλλει για να δημιουργήσει ζώνη Ασφαλείας.

Έτσι λοιπόν ξεκίνησαν οι ετοιμασίες.Μια ρουκέτα (αμερικάνικου τύπου υποτίθεται, ότι προήλθε από χώρα που προμηθεύεται ρώσικα όπλα) και ο θάνατος λίγων αμάχων ήταν απαραίτητα για να λάβει η Κυβέρνηση της Τουρκίας το πράσινο φως από τη Βουλή για επίθεση σε εχθρική χώρα.

Άρχισαν να συγκεντρώνονται δυνάμεις στα σύνορα με τη Συρία. Κι αφού ξαφνικά χθές ανακοινώθηκε ότι ο αριθμός των Σύρων προσφύγων ξεπέρασε τους 100.000  η κατάσταση τείνει να γίνει πολύ κρίσιμη.

Βέβαια, η ένταση που θα ξεκινήσει στη περιοχή θα κλιμακωθεί. από την  απάντηση της Ρωσίας.

Τέλος, από την άλλη μεριά και η Συρία απείλησε ευθέως την Τουρκία ότι αν δεν αποσύρουν τα φορητά αντιαεροπορικά βλήματα FIM-92 Stinger, που έχουν παραδώσει στους ισλαμιστές αντάρτες, οι συριακές ένοπλες δυνάμεις θα εφοδιάσουν μεαντιαεροπορικούς εκτοξευτές και βλήματα SA-7 Grail, αλλά και αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά συστήματα SA-8 Gecko τους μαχητές του PKK.Πηγή: http://www.to-mati.gr/archives/11653#ixzz2ERPVSpaf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου