Σελίδες

Ο Schaeuble και το... σουντόκου!


Σοβαρές επικρίσεις δέχεται ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Wolfgang Schaeuble, αφότου έγινε γνωστό ότι κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο κοινοβούλιο για την έγκριση του δεύτερου πακέτου διάσωσης της Ελλάδας, έπαιζε... σουντόκου! 

Ο εκπρόσωπός του επιχείρησε να τον υπερασπιστεί, λέγοντας ότι ο Schaeuble δούλεψε σκληρά για 10 συνεχείς ημέρες, προκειμένου να προωθήσει τα γερμανικά συμφέροντα στο ζήτημα αυτό. 


Παρότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της κυβέρνησης της Angela Merkel, οι πιέσεις που άσκησε σε βουλευτές του κόμματός του, προκειμένου να εξασφαλίσει το πράσινο φως του κοινοβουλίου για το πακέτο της Ελλάδας, φαίνεται ότι τον αφήνουν ευάλωτο σε τέτοιες επιθέσεις. 


Το γερμανικό δίκτυο ARD ήταν το πρώτο που έδειξε τις εικόνες του χαμογελαστού Schaeuble να παίζει σουντόκου στον μερικώς κρυμμένο υπολογιστή του, την ώρα που ένας βουλευτής μιλά υπέρ του ελληνικού πακέτου. 


Ακολούθησε επίθεση από την εφημερίδα Bild, που μίλησε για αλαζονεία. 


"Και τι έγινε;", ρώτησε η συντηρητική Die Welt, που έσπευσε να υπερασπιστεί τον Schaeuble, ο οποίος,  όπως αποκαλύπτεται τώρα, συνηθίζει να παίζει σουντόκου και στις ευρωπαϊκές  συναντήσεις. 


isotimia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου