Σελίδες

ΓΣΕΕ: Τρεις μήνες απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό


Η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

Η ΓΣΕΕ στηρίζει τον αγώνα των εργαζομένων στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για τρίτο συνεχόμενο μήνα, καταγγέλλοντας παράλληλα την απαράδεκτη στάση της διοίκηση του ιδρύματος.

Η διοίκηση αδιαφορώντας πλήρως για το βιοποριστικό πρόβλημα των 557 εργαζομένων, δεν προχωρά σε καμιά δέσμευση για την καταβολή των δεδουλευμένων αλλά ούτε για τις προοπτικές εύρυθμης λειτουργίας του Ε.Ε.Σ.

Η Συνομοσπονδία συμπαρίσταται στα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και ζητά την άμεση παρέμβαση της ελληνικής πολιτείας ώστε να δοθεί λύση εδώ και τώρα.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


Οι 557 εργαζόμενοι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, νοσηλευτές, κοινωνικοί λειτουργοί, διασώστες, διοικητικοί υπάλληλοι και τεχνικό προσωπικό, μπαίνουν στην οδό των κινητοποιήσεων αφού παραμένουν για τρίτο συνεχή μήνα απλήρωτοι.

Με ανακοίνωσή του και το Εργατικό Κέντρο Αθήνας εκφράζει την υποστήριξή του στους εργαζομένους του Ερυθρού Σταυρού, απαιτεί την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, κατηγορεί τη διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για αδιαφορία και ζητεί από την ελληνική Πολιτεία να αναλάβει πρωτοβουλία και να οδηγήσει σε άμεση επίλυση του προβλήματος.

πηγη: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου