Σελίδες

Έξωση στο ΠΑΣΟΚ λόγω χρεών!



Άστεγο κινδυνεύει να μείνει το ΠΑΣΟΚ. Ο ιδιοκτήτης του νέου, υπερσύγχρονου κτιρίου της Ιπποκράτους, που εγκαινιάστηκε ως έδρα του ΠΑΣΟΚ επί Γ. Παπανδρέου, προχωρά τις διαδικασίες για έξωση, καθώς έχει να πάρει ενοίκιο εδώ και επτά μήνες. Το ενοίκιο του κτιρίου ανέρχεται σε 70.000 ευρώ το μήνα. Και αν και ο Ευ. Βενιζέλος έλεγε πως το ΠΑΣΟΚ θα «επιστρέψει» στο παλιό του κτίριο (το οποίο διατηρεί), στη Χαριλάου Τρικούπη, ούτε αυτό γίνεται. Όπως αποκαλύπτει η iTabloid, του κάνουν έξωση και από εκεί!
Ο ιδιοκτήτης του κτιρίου της Χαριλάου Τρικούπη, ο επιχειρηματίας Σίμος Εφραίμογλου (εισαγωγικός οίκος χαλιών), έχει και αυτός να λάβει ενοίκια από το ΠΑΣΟΚ, εδώ και οκτώ μήνες. Το νοίκι, ανέρχεται στις 11.000 ευρώ το μήνα.
Χθες, ο επιχειρηματίας προχώρησε στο (προ)τελευταίο του όπλο: Εξέδωσε διαταγή πληρωμής! Στη διαταγή, με αριθμό 13361, ο επιχειρηματίας ζητά από το ΠΑΣΟΚ να εξοφλήσει τα ενοίκια εντός ενός μήνα, πριν προχωρήσει σε έξωση.
Αξίζει να αναφερθεί ότι το ΠΑΣΟΚ χρωστάει δεκάδες ενοίκια και σε πολλά άλλα κτίρια, όπως στη Ροδόπη (Νομαρχιακή Επιτροπή), την Κομοτηνή (ήδη έγινε έξωση και κατάσχεση της περιουσίας) και πολλά ακόμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου