Σελίδες

Στη Ρωσία ο Άγιος Βασίλης… παίρνει δώρα




Είθισται ο Άγιος Βασίλης να φέρνει δώρα σε μικρούς και μεγάλους, ωστόσο στη Ρωσία, καθώς φαίνεται αυτές οι εορταστικές μέρες ξενοιασιάς για τα μικρά παιδιά, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πετύχουν να αποσπάσουν κάθε λογής αντικείμενα από τα σπίτια τους, καταφέρνοντας να τα πείσουν πως τώρα οι ρόλοι άλλαξαν και ο Άγιος Βασίλης δέχεται και δεν κάνει δώρα!!!
 Οι ρωσικές αρχές αναζητούν έναν άνδρα που τηλεφωνούσε σε σπίτια και κατάφερνε να πείσει τα μικρά παιδιά που σήκωναν το τηλέφωνο ότι πρέπει να κάνουν ένα δώρο στον… Aγιο Βασίλη, αποσπώντας με τον τρόπο αυτό διάφορα πολύτιμα αντικείμενα.
Τρεις οικογένειες από την πόλη Σουργκούτ της κεντρικής Σιβηρίας κατήγγειλαν ότι δέχτηκαν τηλεφωνήματα από τον “Πατέρα Πάγο” – όπως αποκαλείται ο Aγιος Βασίλης στη Ρωσία.
Ο απατεώνας “άγιος” έλεγε στα παιδιά ότι θα λάμβαναν ό,τι δώρο επιθυμούσαν για τα Χριστούγεννα, αρκεί να μαζέψουν χρήματα και πολύτιμα αντικείμενα από τα σπίτια τους και να τα πετάξουν από το παράθυρο ή να τα βάλουν σε ένα κουτί μπροστά στην εξώπορτα.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου