Σελίδες

Αμεση διαλεύκανση και τιμωρία των μιζαδόρων


Την ταχύτατη διαλεύκανση της υπόθεσης των υποβρυχίων και την επιστροφή των χρημάτων στη χώρα μας με παράλληλη τιμωρία των ενόχων ζητά με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Συμμαχία.


«Η καταδίκη της εταιρείας Ferrostaal από τη γερμανική Δικαιοσύνη και η παραδοχή της ότι δωροδόκησε στελέχη του υπουργείου Εθνικής Αμυνας είναι το κερασάκι στην τούρτα της διαφθοράς που χαρακτηρίζει την υπόθεση των υποβρυχίων.


Ο ελληνικός λαός έχει ήδη πληρώσει 3 δισ. ευρώ και έχει πάρει “μισό” υποβρύχιο, αντί των εννιά που προβλέπουν οι συμβάσεις!», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.


Με ηχηρή παρέμβασή της εξάλλου η Ντόρα Μπακογιάννη χαρακτηρίζει κατώτερη των περιστάσεων την πολιτική ηγεσία του τόπου και καλεί τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο να πει την αλήθεια στους πολίτες και να απαιτήσει από όλους υπευθυνότητα και σοβαρότητα.


«Ο ελληνικός λαός σήμερα επιβαρύνεται βάναυσα και δεν αντέχει άλλο…


Οι διαπραγματεύσεις οι οποίες συντελούνται δεν επιτρέπουν κανενός είδους εφησυχασμό», δήλωσε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, προσθέτοντας πως «η Ελλάδα πρέπει να σωθεί και η ευθύνη είναι μεγάλη και για τις πολιτικές ηγεσίες των τριών κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση, αλλά και για τον ίδιο τον κ. Παπαδήμο…».


adesmeytos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου