Σελίδες

Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο ΠΑΣΟΚ βάζουν λουκέτο στο κόμμα: "Θα γίνει του ALTER"


Πρωτοφανής δυσκολία στον προγραμματισμό για τις εσωκομματικές διαδικασίες στο ΠαΣοΚ, καθώς οι απλήρωτοι εργαζόμενοι δηλώνουν ότι «καμία κουβέντα και εσωκομματική διαδικασία δεν θα ανοίξει με απλήρωτους εργαζόμενους» και ότι είναι αποφασισμένοι να εμποδίσουν ακόμη και τις συνεδριάσεις στην Ιπποκράτους, αν δεν τους καταβληθεί το δώρο Χριστουγέννων έως την 21 Δεκεμβρίου! 









Τις προειδοποιήσεις αυτές ανάρτησαν υπάλληλοι του ΠαΣοΚ σε σχετικό μπλογκ που έχει δημιουργηθεί, το οποίο όπως λένε δεν αποτελεί επίσημο μέσο έκφρασης καθώς δεν υπάρχει σωματείο. Κάποιος μάλιστα έγραψε εκεί: «Θα γίνει του ALTER εδώ μέσα».
Μιλούν όμως για διαπόμπευσή τους για τα πεπραγμένα του κόμματος, το οποίο υπηρετούν και το οποίο «ξέραμε ότι θα υπηρετεί τον λαό και μόνον όπως μας δίδαξε ο μόνος πρόεδρος που αναγνωρίσαμε στο κόμμα, ο Ανδρέας Γ. Παπανδρέου».


Οι εργαζόμενοι του κόμματος σημειώνουν ότι έχουν υποστεί όλα τα χαράτσια του ιδιωτικού τομέα και ότι είναι «απαράδεκτο να υπάρχουν απλήρωτοι εργαζόμενοι, όπου κι αν δουλεύουν», ενώ τονίζουν ότι «δεν μπορεί τα στελέχη του κόμματος να κονταροχτυπιούνται για θέσεις καρέκλες και κομματική εξουσία και να μην νοιάζεται κανείς για το ότι οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν να μείνουν απλήρωτοι Χριστούγεννα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου